Поздарвителен адрес по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година

Поздарвителен адрес по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
 
Всяка година в средата на септември училищният звънец приковава вниманието, изостря сетивата и вълнува с необикновена сила. Трепетът на първия учебен ден влиза във всеки български дом, защото вековен е стремежът на нашия народ към духовност, наука и просвещение.
Уважаеми учители, изразявайки респекта си към Вашия труд и висок професионализъм, Ви пожелавам през новата учебна година много здраве, сили и енергия, за да съхраните пламъка на просвещението и жаждата за знания у всеки Ваш възпитаник! Пожелавам Ви това да е поредната ползотворна и успешна учебна година, изпълнена с удовлетворение от постигнатите резултати!
Мили ученици, запазете усмивките от първия учебен ден. Бъдете упорити и не се страхувайте да търсите и да преоткривате себе си в безграничния свят на познанието.
Скъпи първокласници, това е вашият специален ден, в който за пръв път с трепет и любопитство прекрачвате училищният праг! Бъдете любознателни бъдете смели, защото тръгвате на едно прекрасно пътешествие в света на знанието.
 
На добър час!
 
Д-Р ТЕНЬО ТЕНЕВ                                                         
КМЕТ НА ОБЩИНА РАДНЕВО

Портал за отворени данни на Република България

assets/Informaciq/Registri/logockan.png