Хотели

Дата на публикуване: 16.05.2012 07:40
Адрес на тестова система Единна система за туристическа информация:https://estitest.tourism.government.bg
Видео инструкциите за работа са ЕСТИ са достъпни на следния адрес:http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/edinnata-sistema-za-turisticheska-informaciya/video-obucheniya-0

Хотели на територията на Община Раднево

Хотел "РАДНЕВО" *

ул. "Димитър Благоев" № 4, 6260 Раднево

Хотел Раднево е централно разположен в град Раднево и предлага безплатен Wi-Fi, както и свободно ползване на паркинг.На място са на разположение ресторант с градина и открит кът за сядане.

Всички стаи включват телевизор с кабелни канали и самостоятелен санитарен възел с душ. Някои от тях разполагат с кът за сядане и напълно оборудван кухненски бокс. Налице е общ салон. Срещу допълнително заплащане се предлага рум-сървиз.

На 50 метра от хотел Раднево има магазин за хранителни стоки, а автогарата е на 200 метра.


Хотел "НАКРА" *

ул. "Митьо Станев" № 28, 6260 Раднево

Хотел Накра се намира в град Раднево, на 600 метра от центъра с магазини и ресторанти. Предлага лоби бар и стаи, които включват плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия и безплатен Wi-Fi.

Всички стаи са климатизирани и имат самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности. Удобствата включват хладилник и сешоар.

Местната автогара се намира на 300 метра. Археологическият музей е на разстояние от 700 метра. Районът наоколо предлага условия за колоездене и пешеходен туризъм. Паркът на Раднево е на 1 километър от хотел Накра.

Рецепцията работи денонощно. При заявка и срещу заплащане се предлагат автомобили и велосипеди под наем. На място е осигурен безплатен частен паркинг.


Хотел "ЕНЕРГОРЕМОНТ РАДНЕВО"   

ул. "Тачо Даскалов" № 12, 6260 Раднево

Хотел “Енергоремонт Раднево”  разполага с 2 апартамента, 5 спални, 7 двойни  и 11 тройни стаи. Всяка една от стаите има самостоятелен санитарен възел, климатик, централно отопление, хладилник, телевизор с кабелна телевизия и достъп до интернет. На разположение на гостите на хотела е безплатен охраняем паркинг.


Хотел "ДРУЖБА"

ул.” Тачо Даскалов” № 5, 6260 Раднево

Хотел "Дружба" предлага стаи /двойки и четворки/. Стаите в хотела разполагат със собствен санитарен възел и климатик.

Телефон за връзка
GSM: 0889099327

Портал за отворени данни на Република България

assets/Informaciq/Registri/logockan.png